Hírek

Hírek szűrése
Tájékoztatás! - Áramszünet Nagymacson, ami értinti a nyomásfokozókat
Tisztelt Fogyasztóink! Július 13-ra (hétfő) 8:00 és 16:00 között az E.ON Nagymacsra áramszünetet jelentett, mely érinti a Nagymacsot és Ondódot ellátó nyomásfokozónkat is. Az áramszünet alatt aggregátorral biztosítjuk az üzemet, azonban az átállások a megtáplált vízhálózaton nyomásingadozást, a víz zavarosodását idézik elő.
teljes hír
Tájékoztatás! - Karbantartási munkálatok a Szentpéterszegi vízműtelepen
Tájékoztatjuk Szentpéterszeg település lakosságát, tisztelt Felhasználóit, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. a Szentpéterszegi vízműtelepen karbantartási munkálatokat végez a szolgáltatás biztonsága érdekében 2020. július 13. (hétfő) 9:00-12:00 óra között.
teljes hír
Felhívás! - Tározómosatás, fertőtlenítés Kismarja vízműtelepen
Tájékoztatjuk KISMARJA település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai KISMARJA vízműtelepen tározómosatást, fertőtlenítést, végeznek 2020. július 13. (hétfő) 900-tól 1400-ig
teljes hír
Új vezérigazgató a Debreceni Vízmű Zrt. élén
Július elsejétől a vezérigazgatói tisztet Gorján Ferenc tölti be. Gorján Ferenc építőmérnök, vízellátás-csatornázás szakmérnök és mérnök-közgazdász. 
teljes hír
Eredményes pályafutás a Debreceni Vízmű élén
Huszonegy éves vezetői munka után nyugdíjba vonult Ányos József. Vezérigazgatónk munkásságát a folyamatos magas szakmai színvonal és a közösségért való tenni akarás jellemezte.
teljes hír
Felhívás! - Burkolatbontás miatt forgalomkorlátozás
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a közlekedőket, hogy a Db. Erzsébet utca-  Szoboszlói utca kereszteződéstől a Petőfi térig, az Erzsébet utcán burkolatbontás miatt forgalomkorlátozás van, ezért a haladás jelentősen  lelassult. 
teljes hír
Befejeződtek Mikepércs település ivóvíz hálózattisztítási munkái!
A Debreceni Vízmű Zrt. Mikepércs településen 2020. június 8 és július 1 közötti időszakban a szolgáltatott ivóvíz minőségének és élvezeti értékének javítása céljából a település teljes ivóvíz hálózatára kiterjedően szivacsdugós mosatást végzett!
teljes hír
Tájékoztatás! - Vízszolgáltatás szüneteltetése
Tájékoztatjuk tisztelt Fogyasztóinkat, hogy  2020. július 2-án (csütörtök) du. 17 óra 30-tól - 19 óra 30-ig tűzcsap elhelyezési munkálatok miatt a vízszolgáltatás szünetelni fog.
teljes hír
Tájékoztatás! - Rendkívüli időjárási körülmények miatt áramkimaradás
2020.06.29-i esti rendkívüli időjárási körülmények miatt, Debrecen több körzetében áramkimaradás van 22 órától.
teljes hír
Tájékoztatás! - Karbantartási munkálatok a Szentpéterszegi vízműtelepen
Tájékoztatjuk Szentpéterszeg település lakosságát, Tisztelt Felhasználóit, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. a Szentpéterszegi vízműtelepen karbantartási munkálatokat végez a szolgáltatás biztonsága érdekében 2020. június 30-án (kedd) 13.00-16.00 óra között. 
teljes hír