Hírek

Hírek szűrése
Közlemény! - A hálózat zavartalan üzemeltetése
A hálózat zavartalan üzemeltetése még fontosabb a járvány idején.                                      
teljes hír
Sajtóközlemény! - Víz- és csatornadíj online befizetése
Budapest, 2020. 04. 02. - A Magyar Víziközmű Szövetség – mint a magyarországi víziközmű-szolgáltatók szakmai érdekképviseleti szervezete – ezúton kéri a lakosság közreműködését abban, hogy a kialakult helyzetben is viselkedjenek tudatosan és segítsék közreműködésükkel embertársaikat, valamint a víziközmű szolgáltatás biztonságos fenntartását.
teljes hír
2020. március havi víztermelés
A Debreceni Vízmű Zrt. továbbra is folyamatosan gondoskodik a város vízellátásáról.
teljes hír
A Debreceni Vízmű Zrt. 2020-as Üzletszabályzata elfogadásra került
Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, Ügyfeleinket, hogy a Magyar Energetikai és Közmű-Szabályozási Hivatal 2020.03.31-én a KSFO/123-4/2020 számú határozatával jóváhagyta a Debreceni Vízmű Zrt. módosított Üzletszabályzatát.
teljes hír
Elismerések Víz világnapja alkalmából
Március 22-e, a Víz Világnapja alkalmából, a Debreceni Vízmű Zrt. gazdasági igazgatója, Bereczné Eszterhai Valéria, a viziközmű szolgáltatás területén végzett példamutató munkája elismeréséül  a Magyar Víziközmű Szövetség által adományozott „Víziközmű Ágazatért Érdemérem” elismerésben részesült.
teljes hír
Sajtóközlemény! - Betartandó fontos lépések a mosdó-, illetve csatornahasználat során
Budapest, 2020. 03. 25. - A Magyar Víziközmű Szövetség – mint a magyarországi víziközmű-szolgáltatók szakmai érdekképviseleti szervezete – ezúton kéri a lakosság közreműködését abban, hogy a jelenlegi helyzetben is viselkedjenek környezettudatosan, figyeljenek arra, hogy az otthoni csatornahasználat során is tanusítsanak fegyelmet és tudatosságot.
teljes hír
A járvány idején még fontosabb az ivóvíz szolgáltatás folytonossága
Március 21-én, szombaton a Csapó utca 67. sz alatti társasház lakói a diszpécserszolgálatnál jelezték, hogy a pinceszinten vízfolyás, vízbetörés észlelhető. 
teljes hír
Közlemény! - Személyes ügyfélszolgálatunkat, információs irodáinkat ideiglenesen bezárjuk, leolvasási tevékenységünket felfüggesztjük
Tisztelt Felhasználóink, Partnereink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy tekintettel a kialakult járvány helyzetre további változtatásokat vagyunk kénytelenek bevezetni ellátási területünkön a víziközmű-szolgáltatás biztosítása érdekében.
teljes hír
Értesítés! - Új vízvezeték csomópontjainak átépítése miatt az ivóvíz-szolgáltatás szünetel
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2020. március 23-án hétfőn előreláthatólag 08:00 órától-14:00 óráig új vízvezeték csomópontjainak átépítése miatt az ivóvíz-szolgáltatás szünetel:
teljes hír
Közlemény! - Ügyfélkapcsolatok minimalizálása
A Debreceni Vízmű Zrt. a koronavírus fertőzés terjedésének csökkentése érdekében intézkedéseket léptetett életbe, szem előtt tartva dolgozóink, felhasználóink és ügyfeleink egészségének megőrzését. Ennek keretében arról határoztunk, hogy a vírus esetleges terjedésének a személyes ügyfélkapcsolatok minimalizálásával igyekszünk gátat szabni.
teljes hír