Közlemény! - Ügyfélkapcsolatok minimalizálása

A Debreceni Vízmű Zrt. a koronavírus fertőzés terjedésének csökkentése érdekében intézkedéseket léptetett életbe, szem előtt tartva dolgozóink, felhasználóink és ügyfeleink egészségének megőrzését. Ennek keretében arról határoztunk, hogy a vírus esetleges terjedésének a személyes ügyfélkapcsolatok minimalizálásával igyekszünk gátat szabni.

Műszaki ügyintézés csak a korábban kiadott hirdetmény szerint, csak online módon lehetséges. Korábban kiadott tájékoztatónk elérhető: https://www.debreceni-vizmu.hu/hirek/biztonsagi-ovintezkedesek-a-debreceni-vizmu-zrt-szolgaltatasi-teruleten

Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy az információs irodáinkat (Biharkeresztes, Derecske, Létavértes, Nyíradony, Nyírlugos, Nyírgelse, Nyírmihálydi, Vámospércs) bezártuk 2020.03.16-tól.

Központi ügyfélszolgálatunk nyitva tartása az alábbiak szerint változik: Hétfő - Péntek: 8 – 12 óráig.

Elérhetősége:
E-mail: @ Telefonon: + 36 52 513 506

Azonban kérjük ügyfeleinket, felhasználóinkat hogy csak a legszükségesebb esetben keressék személyesen ügyintézőinket! A gyorsabb ügyintézés érdekében lehetőséget kínálunk honlapunkon keresztül időpontfoglalásra, amely az alábbi linken elérhető: https://multimex.debreceni-vizmu.hu/Appointment

Online és elektronikus formában bejelenthetőek a mérőállásaik, a címadataikban és felhasználó személyében történő változás, egyéb kérvények. Kérjük az Üzletszabályzatunkban is szereplő alátámasztó dokumentumokat csatolni szíveskedjenek! Telefonon bejelenthetőek mérőállásaik, illetve kérdésük esetén állunk szíves rendelkezésükre. Honlapunk elérhetősége: https://www.debreceni-vizmu.hu/

Javasoljuk továbbá, hogy regisztráljanak portálunkra, melynek használatával nyomon követhetik számláikat, e-számlát igényelhetnek, melyet a portálon le is tölthetnek, bankkártyás befizetést kezdeményezhetnek, mérőállást jelenthetnek be a számláinkon jelzett időpontokban. Elérhetősége: https://e-portal.dvinfo.hu/.

A megkereséseiket azonban ne a portált üzemeltető elérhetőségére továbbítsák, hanem Társaságunk ügyfélszolgálati e-mail címére: @

Kérjük, válassza Ön is az egyszerű, kényelmes és gyors online diktálás lehetőségét a pontos elszámolás érdekében portálunkon vagy a honlapunkon:

Honlapunkon elérhető: http://www.debreceni-vizmu.hu/ugyfelszolgalat/vizmeroallas-bejelentes/

Levelezési címünk: Debreceni Vízmű Zrt. 4001 Debrecen, Pf: 88.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az esetleges további változásokat (pl.: nyitva tartás) a honlapunkon is fogjuk jelezni, kérjük, kövessék figyelemmel!

Kérjük és megköszönjük partnereink és ügyfeleink együttműködését és támogatását, valamint megértését az esetleges kényelmetlenségek miatt!