Hírek

Hírek szűrése
Vízhálózat tisztítási munkálatok indulnak Biharkeresztes település víziközmű hálózatán
A Debreceni Vízmű Zrt. tájékoztatja a lakosságot, tisztelt Felhasználóit, hogy a vízhálózat hidraulikus tisztítását, mosatását végzi Biharkeresztes településen a szolgáltatás biztonsága érdekében: 2021. január 18. (hétfő) – 2021. január 29. (péntek) között
teljes hír
Megemlékezünk egykori kollégánkról, Szabó Albertnéről
Megrendülten tudatjuk, hogy munkatársunk, kollégánk Szabó Albertné (született Czeglédi Edit) életének 54. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt.
teljes hír
A lakossági szolgáltatások fenntartására és a városi beruházások kiszolgálására törekszik idén a Debreceni Vízmű Zrt. A vállalatnál jelenleg egy időben csak munkatársaik felét foglalkoztatják, hogy a járványügyi helyzetben is folyamatos legyen az ellátás. A napokban a város két pontján is szükség volt vezeték helyreállításra.
Ünnepi nyitvatartás vidéki Információs Irodáinkban
Tájékoztatjuk a Tisztelt Felhasználóinkat, hogy az ünnepi nyitva tartás a vidéki Információs Irodáinkban az alábbiak szerint alakul:
teljes hír

Debrecen - Az úgynevezett konzervgyári főgyűjtő csatorna felújításának idejére lezárták a Leiningen utcát a Kabar utcánál. A munkával várhatóan december 15-re készülnek el.

Tájékoztatás! Derecskei ügyfélszolgálat technikai okok miatt szünetel
Tisztelt Derecskei Fogyasztók! 04.20-án az ügyfélszolgálat technikai okok miatt szünetel. 04.22-én 13:00-16:00 között lesz ügyfélszolgálat.
teljes hír

A Debreceni Vízmű Zrt. november 23-tól, hétfőtől kezdődően Debrecenben a Rakovszky Dániel utca 41. szám előtt a 4-es főút átkelési szakaszán a tárgyi szennyvíz-bekötővezeték hibaelhárítását végzi.

Közlemény! Mikepércs településen javítási munkálatok a vízműtelepen
A Debreceni Vízmű Zrt. Mikepércs településen 2021.április 21-én, szerdán 9,00 és 10,00 óra között javítási munkálatokat végez a vízműtelepen, mely a településen nyomásingadozással és teljes vízhiánnyal jár.
teljes hír
Tájékoztatás! Elkezdődik a konzervgyári főgyűjtő rekonstrukciós munkáinak II. üteme
A Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai 2020.12.07-én reggel 8.00-tól megkezdik a "Konzervgyári főgyűjtő rekonstrukciós munkáinak II. ütemét” a Leiningen - Török utcák közötti szakaszon; ez alatt az időszak alatt az érintett utcákon forgalomkorlátozás várható.
teljes hír
Felhívás! Tározó mosatást és fertőtlenítést végeznek Bedőn
Tájékoztatjuk BEDŐ település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai BEDŐ vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek 2020. november 25. (szerda) 9:00 -tól 14:00 -ig
teljes hír