Hírek

Hírek szűrése
Tájékoztatás! Biharkeresztesi vízműtelepen javítási munkálatokat végzünk
Tájékoztatjuk Biharkeresztes település lakosságát, tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. a Biharkeresztesi vízműtelepen javítási munkálatokat végez a szolgáltatás biztonsága érdekében.
teljes hír
Tájékoztatás! - Konzervgyári főgyűjtő felújítás
2020. november 18-án, 8.00-tól, várhatóan két hét időtartamra a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai a Konzervgyári főgyűjtő felújítását végzik a Kabar utcán a Monostorpályi út és Leiningen utca közötti szakaszon.
teljes hír
Vámospércsi információs iroda nyitva tartása szünetel
Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Vámospércsi információs irodánk nyitva tartása határozatlan ideig szünetel, tekintettel a Vámospércsi Polgármesteri Hivatal épületében bevezetett rendkívüli működési rendre.
teljes hír

A Magyar Víziközmű Szövetség szeretné felhívni a lakosság figyelmét arra, hogy – az előrejelzések szerint a hét végén – megérkezik a hideg idő, emiatt pedig szükséges a vízmérők, valamint a vízvezetékek és a szerelvények téliesítése.

Tájékoztatás! Személyes ügyfélszolgálati irodánk 2021.04.07-től ismét elérhető
Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, ügyfeleinket, hogy a 2021. március 08-tól bevezetett korlátozó intézkedések feloldásra kerültek, így személyes ügyfélszolgálati irodánk 2021.04.07-től ismét elérhető.
teljes hír
Tájékoztatás! - Karbantartási munkálatok a Nyírmártonfalvai vízműtelepen
Tájékoztatjuk Nyírmártonfalva település lakosságát, tisztelt Felhasználóit, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. a Nyírmártonfalvai vízműtelepen karbantartási munkálatokat végez a szolgáltatás biztonsága érdekében 2020. november 18-án (szerda) 8:00-15:30 óra között.
teljes hír
Tájékoztatás! - Karbantartási munkálatok a Nyíradonyi vízműtelepen
Tájékoztatjuk Nyíradony település lakosságát, tisztelt Felhasználóit, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. a Nyíradonyi vízműtelepen karbantartási munkálatokat végez a szolgáltatás biztonsága érdekében 2020. november 11-től (szerda) - 2020. november 12-ig (csütörtök), munkanapokon 08.00-15.30 óra között.
teljes hír

A város különböző pontjain dolgoznak ezekben a napokban a Debreceni Vízmű szakemberei. A Rakovszky utcán egy vízfolyás miatt kell beavatkozniuk, az Egyetem sugárúton pedig egy szennyvízcsatorna tisztítóaknáján cserélik a fedlapot. A munkával mindkét helyen várhatóan a jövő héten végeznek.

2020. december havi nyitva tartás változása
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a munkanap áthelyezés miatt Ügyfélszolgálati Irodánk (Db, Hatvan u 12-14.) nyitva tartása decemberben az alábbiak szerint módosul:
teljes hír
Nyitva tartás változása
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a kialakult járványügyi veszélyhelyzet, továbbá a kihirdetett kijárási tilalom miatt Ügyfélszolgálati Irodánk (Debrecen, Hatvan u 12-14., Telefon: + 36 52 513 506) nyitva tartása 2020.11.12. naptól az alábbiak szerint módosul:
teljes hír